Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 9:30 μμ @ Σταυρός του Νότου Club

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & Polite Blue «Ενδιάμεσος Σταθμός» Παρουσίαση δίσκου | Σταυρός του Νότου Clud

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ο Νίκος Χριστόπουλος παρουσιάζει το άλμπουμ του «Ενδιάμεσος Σταθμός» στο Club του Σταυρού του Νότου.

Πληροφορίες

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024
21:30
Οι πότες ανοίγουν στις 21.00

Χώρος

Σταυρός του Νότου Club

Συμμετέχουν

Νίκος Χριστόπουλος

Περιγραφή

Ο Νίκος Χριστόπουλος , ο νέος τραγουδιστής και ερμηνευτής, με την καθαρή και γεμάτη ζεστά ηχοχρώματα φωνή, αλλά ταυτόχρονα και τη σμιλεμένη από τα ρεμπέτικα, λαϊκά, παραδοσιακά και σύγχρονα με τη γενιά του τραγούδια, την Τετάρτη 13 Μαρτίου μας παρουσιάζει ζωντανά, την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά, με τίτλο «Ενδιάμεσος Σταθμός», στο Club του Σταυρού του Νότου.

Ο ίδιος, μαζί με την ομάδα των Polite Blue, την παρέα φίλων μουσικών που έδωσε ζωή στις ιστορίες του «Ενδιάμεσου Σταθμού», ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορική μουσική σκηνή του Νέου Κόσμου, για να συναντηθεί με όσους ήδη τραγουδούν τα τραγούδια του αλλά και με εκείνους που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά.

Μια εμφάνιση σταθμός για τον νέο τραγουδοποιό και την μπάντα του, αφού εκτός από τα τραγούδια του δίσκου, θα ακουστούν και δημιουργίες πολλών καλλιτεχνών που έχουν σημαδέψει την τραγουδοποιία του μέχρι σήμερα.

Μη χάσετε αυτή τη συνάντηση!

Συντελεστές

Ηλεκτρική κιθάρα: Μάριος Γλυτσός

Πιάνο: Ανδρέας Τσουβαλάς

Τύμπανα: Χρήστος Τσαπέλας

Βιολί: Γεωργία Μαρίνη

Μαντολίνο, synth: Δημήτρης Μπαλάτος