Η Εταιρεία

Όλοι έχουν ένα στόρυ

Όλοι έχουν ένα στόρυ κι αυτό είναι το δικό μας. Η Formiggart ιδρύθηκε το 2016 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και τον μουσικό μας πολιτισμό, με γνώμονα την ανάδειξη και υποστήριξη νέων ταλέντων στο χώρο της μουσικής.

Μέχρι σήμερα, έχουμε συστήσει και αναδείξει καινούργιους καλλιτέχνες, έχουμε οργανώσει νέες παραγωγές σε μουσικές σκηνές, εμπνευστήκαμε και πραγματοποιήσαμε πρωτότυπα projects.

Τα τελευταία χρόνια η ψηφιακή αλλαγή οδήγησε σε νέες δυνατότητες επικοινωνίας και ανάδειξης της μουσικής και των δημιουργών-καλλιτεχνών, επιβάλλοντας νέα δεδομένα και κάνοντας αναπόφευκτο τον εκσυγχρονισμό όλων των μορφών συνεργασίας.

Έτσι και η Formiggart αλλάζει και υιοθετεί νέες προτάσεις και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία με σταθερό στόχο την παρουσίαση των νέων καλλιτεχνών και της μουσικής τους.

Το site μας ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον δυναμικό και σας προσκαλεί να ακούσετε νέα τραγούδια, να ανακαλύψετε ταλαντούχους καλλιτέχνες, να γνωρίσετε τις δημιουργίες τους, να δείτε ωραία videos, να ακούσετε Podcasts, να διαβάσετε απόψεις, να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις, να ακούσετε ένα ξεχωριστό Web radio, να ενημερωθείτε για νέα Events και να μοιραστείτε αυτά που σας αρέσουν.

Μείνετε συνδεδεμένοι για νέες, φρέσκιες ιδέες και καλή μουσική.

Τι θα βρείτε στο site μας:

  • Νέους καλλιτέχνες και ό,τι χρειάζεται να ξέρετε γι’ αυτούς: βιογραφικό, τραγούδια, φωτογραφίες, videos, νέα για τα live τους, δισκογραφία.
  • Ένα σύγχρονο web radio, μέσα από το οποίο θα προβάλλονται οι μουσικές και τα τραγούδια καλλιτεχνών που δεν ακούμε από τα συμβατικά ραδιόφωνα, τα τραγούδια των καλλιτεχνών που εκπροσωπούμε, αλλά και τραγούδια που στην πρώτη τους ακρόαση αδικήθηκαν και είναι παλαιότερης εποχής. Οι playlist του web radio, θα περιλαμβάνουν και νέες κυκλοφορίες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιστών/δημιουργών, αλλά κύριο λόγο θα έχουν οι νέοι καλλιτέχνες, ερμηνευτές, τραγουδοποιοί και οι μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής. Πατώντας το play, εδώ, μπορείς να ακούσεις από λαϊκό έως hip-hop, έντεχνο και pop και επιλεγμένες δημιουργίες από διεθνείς καλλιτέχνες.
  • To δισκογραφικό Label της Formiggart, που θα προτείνει ξεχωριστές μουσικές εκδόσεις, με αισθητική και άποψη.
  • To Presspoint της Formiggart – μια νέα ενότητα που θα φιλοξενεί σκέψεις και απόψεις γνωστών δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και ανθρώπων που ασχολούνται με την τέχνη της μουσικής αλλά και με τους συναφείς χώρους που την επηρεάζουν. Το πεδίο αυτό, θα έχει εβδομαδιαία ενημέρωση.
  • Τα Podcasts της Formiggart – τα δημιουργούν, καλλιτέχνες, μουσικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, θα έχουν σταθερή συχνότητα και τα θέματά τους θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα των δημιουργών τους.
  • Το Collage της Formiggart – ένα album αναμνήσεων με φωτογραφίες και videos από την μέχρι τώρα πορεία μας, με όλα όσα έχουν αποτυπωθεί στο χρόνο και δείχνουν τη δημιουργική εργασία, τον κόπο και την χαρά που μας έδωσε κάθε εμπειρία, κάθε project ή παράσταση.
  • Τα Social media της Formiggart – αναζητήστε μας στο Facebook, το Instagram, το YouTube, ακούστε τις λίστες μας στο Spotify, κάντε like και share, σχολιάστε και γίνετε μέλος μιας μεγάλης και ανοιχτής ομάδας.

Σας καλωσορίζουμε στη Formiggart. Σε μια σύγχρονη πλατφόρμα, επικοινωνίας, παραγωγής και ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, σε μια ομάδα ανοιχτή σε ωραίες ιδέες, απόψεις, μουσικές, κείμενα και όνειρα.

*Φόρμιγγα: μουσικό όργανο που εμφανίστηκε τον 9ο αιώνα π.Χ., την εποχή του Ομήρου.

Υπηρεσίες

Η Formiggart, από την έναρξη της σύστασής της, το 2016, είχε ως αντικείμενό της τη συνεργασία της, κυρίως, με νέους καλλιτέχνες.

Η Formiggart, καλύπτει όλο το εύρος των παροχών που αναζητά ένας νέος καλλιτέχνης από μια εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης καλλιτεχνών: management, σχεδιασμό projects, booking, συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες και σχήματα, παραγωγή-επιμέλεια-έκδοση νέων δίσκων, σχεδιασμό εικόνας καλλιτεχνών, σκηνοθεσία teasers και videos προβολής και promo.

Η νέα μας ιστοσελίδα, είναι σημαντικό τμήμα των παροχών μας, αφού έχουμε δημιουργήσει έναν σύγχρονο ιστότοπο, απόλυτα σύμφωνο της ψηφιακής εποχής που διανύουμε, σχεδιασμένο με βάση την εξέλιξη των κοινωνικών δικτύων, των multimedia και της ψηφιακής ενημέρωσης, φιλικό στους νέους που ενημερώνονται κατά κύριο λόγο από τον ψηφιακό κόσμο.

Στόχοι μας, οι καλλιτέχνες μας αλλά και άλλοι νέοι καλλιτέχνες που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τη Formiggart ή να προβληθούν, απλώς, από τον ιστότοπό μας, να αποκτούν αναγνωρισιμότητα με όσο το δυνατόν αμεσότερο τρόπο και ο επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας μας, να μπορεί με πρωτότυπο και φιλικό τρόπο, να γνωρίσει νέους δημιουργούς, να ακούσει το έργο τους, να ενημερωθεί για νέες κυκλοφορίες, να διαβάσει απόψεις και να πληροφορηθεί, ό,τι νέο υπάρχει και αξίζει της προσοχής του.