Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στις 10:00 μμ @ Θέσις 7

Otherwise by Φόρμιγγα art | Γιάννης Παπαγεωργίου

Το δεύτερο “Otherwise” του Μαΐου, την Τετάρτη 22 του μήνα, έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Ένας νέος, ταλαντούχος τραγουδοποιός, που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκε στις μουσικές σκηνές της Αθήνας τον τελευταίο χρόνο, προκαλώντας μας ευχάριστη έκπληξη.

Πληροφορίες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019
22:00
Με μπύρα ή κρασί 10€

Χώρος

Θέσις 7

Περιγραφή

Στις αποσκευές του έφερε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή» στην οποία υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών. Το ομότιτλο τραγούδι του, ξεχώρισε από την αρχή στα airplay των ραδιοφώνων και έτσι γνωρίσαμε τον Γιάννη που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας, πρωτίστως για το ταλέντο του αλλά και για το ήθος του.
Είναι βαθιά μας πεποίθηση πως αυτός ο καλλιτέχνης, θα αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα αυτής της χώρας, φέρνοντας μια καινούργια πρόταση στην τραγουδοποιία.
Τον καλέσαμε, λοιπόν, σε μια βραδιά «Otherwise» για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο στις δικές του επιρροές, στις δικές του αναφορές και στους δικούς του μουσικούς τόπους.
Μόνος με την κιθάρα του, θα σκιαγραφήσει το δικό του καλλιτεχνικό πορτρέτο – unplugged, σε μια και μοναδική βραδιά.
Ο ίδιος για τη βραδιά αυτή μας λέει:
“Όταν μου μίλησε η Κυριακή Αιλιανού για την ιδέα του ‘Otherwise’ και μου πρότεινε να κάνω μια δική μου μουσική παράσταση, με το σκεπτικό ενός ακουστικού σετ, η ιδέα μού φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφήνοντας μου μια μεγάλη αίσθηση ελευθερίας σε σχέση με το τί θα επιλέξω να παίξω. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή προσπάθησα να σκεφτώ μια θεματική ενότητα γύρω από το ρεπερτόριο, κατάλαβα ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μαζέψω τα αγαπημένα μου τραγούδια και να κάνω αυτό που έχω βιωμένο και ριζωμένο περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το να πάρω την κιθάρα μου και, λες και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου, να μοιραστώ τα αγαπημένα μου τραγούδια, τα τραγούδια που με μεγαλώνουν, τα τραγούδια που με γλυκαίνουν, τα τραγούδια που μου κουνάνε καμιά φορά το δάχτυλο”.

Συντελεστές

Φωτογραφία αφίσας: Δημήτρης Μακρής

Artwork: Πέτρος Παράσχης