Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 9:30 μμ @ Σταυρός του Νότου Club

Εμμανουηλίδης, Ζουρνής, Λαμπαδάκη | Σταυρός του Νότου Club

“Τρεις ξεχωριστές μορφές της νεότερης μουσικής σκηνής, τρείς καλλιτέχνες με το δικό τους προσωπικό στίγμα στο τραγούδι, συναντιούνται επί της σκηνής και επί της ουσίας.

Πληροφορίες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019
21:30
Με μπύρα ή κρασί 12€

Χώρος

Σταυρός του Νότου Club

Περιγραφή

Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Ο Νίκος Ζουρνής και η Ναταλία Λαμπαδάκη.”
Το υλικό μιας δεκαετίας δυο δημιουργών που συναντήθηκαν στα ίδια μαγαζιά, στους ίδιους διαδρόμους , στα ίδια καφενεία, αλλά ποτέ στην ίδια σκηνή, συνομιλεί με μια νέα φωνή που συγκινεί και γοητεύει. Δύο τραγουδοποιοί που έχουν αγαπήσει τη γυναικεία φωνή στα τραγούδια τους, διαλέγουν αντιπροσωπευτικούς σταθμούς της πορείας τους και δημιουργούν ένα κολάζ στίχων και μελωδιών με συνδετικό κρίκο τη Ναταλία Λαμπαδάκη.

Ο Εμμανουηλίδης πρωτοεμφανίζεται στη δισκογραφία το 2004 και βγάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά το 2007. Ο Ζουρνής κάνει την είσοδό στου στη δισκογραφία το 2006 και το 2009 εκδίδει τον πρώτο του δίσκο.
Την περίοδο εκείνη, η Λαμπαδάκη κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική, στα πατάρια της Θεσσαλονίκης, στο πανεπιστήμιο, στα συγκροτήματα και στα στούντιο.

Τρεις παράλληλες αλλά και τόσο κοινές πορείες, συγκλίνουν με τη βοήθεια εξαιρετικών μουσικών και δημιουργούν μια παράσταση όπου πρωταγωνιστές είναι τα τραγούδια των δύο δημιουργών.

Συντελεστές

Ηλεκτρική κιθάρα: Αλέξανδρος Δανδουλάκης

Βιολί / Πλήκτρα: Γιάννης Κονταράτος

Μπάσο: Διονύσης Μακρής

Τύμπανα: Θανάσης Τσακιράκης

Ηχοληψία : Γιάννης Ταβουλάρης / Σωτήρης Παπάκος

Φωτισμοί : Γιάννης Μπράτσης

Φωτογραφίες : Πάνος Ηλιόπουλος

Σχεδιασμός αφίσας: Δήμητρα Σιούκα