Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στις 9:30 μμ @ ΙΛΙΟΝ PLUS

Βασίλης Πετρίδης & Γκαϊλέ | ΙΛΙΟΝ Plus

Μετά από 5 χρόνια δημιουργικού πειραματισμού και με τα “Δανεικά και Κλεμμένα” πλέον στις βαλίτσες μας, κατηφορίζουμε για μία και μοναδική παρουσίαση δίσκου, στην Αθήνα.

Πληροφορίες

Κυριακή 01 Απριλίου 2018
21:30
Είσοδος 6€

Χώρος

ΙΛΙΟΝ PLUS

Περιγραφή

Με την υποστήριξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου κυκλοφορήσαμε από τον Σεπτέμβριο του 2017 έναν δίσκο που περιέχει όλους τους ήχους που αγαπάμε: το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, τον έντεχνο ήχο και τη ροκ μουσική. Κάτω από τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής ΑΧΟΣ, δώσαμε στο κοινό έναν δίσκο που πηγαίνει αυτήν την πολυφωνία ένα βήμα παραπέρα.

Με κύριο κορμό μια επταμελή μουσική φιλία, από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε στο ενεργητικό μας ζωντανές εμφανίσεις σε δεκάδες μεγάλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Ενώ, τραγούδια όπως το “Φέρνω τα Πέρατα Κοντά”, έχουν ήδη αγαπηθεί πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους μέσω του ραδιοφώνου και του διαδικτύου.

Τα “Δανεικά και Κλεμμένα” είναι ένας φρέσκος δίσκος που φιλοδοξεί να παρασύρει τον έντεχνο ήχο σε ακραίες εξάψεις και μοναχικά μονοπάτια.

Μαζί μας, σε αυτήν την μαγική βραδιά, θα έχουμε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της Αθήνας, τους Usurum και τον Γιάννη Διονυσίου που μας χάρισε τη φωνή του στη Φροσούλα και στο Φέρνω τα Πέρατα Κοντά, δύο από τα τραγούδια του δίσκου μας.

Συντελεστές

Φωνή, λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα: Βασίλης Πετρίδης

Φωνή, κρουστά: Στέλλα Γιαλτζή

Φωνή, ακ. κιθάρα: Γιώργος Βαρτσάκης

Ηλ. κιθάρα: Γιώργος Καρακούλιας

Βιολί: Χαριτίνη Κώττη

Μπάσο: Μηνάς Βακαλούδης

Τύμπανα: Κώστας Αναγνώστου