Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στις 9:00 μμ @ Μουσικό Κουτί

Στέλιος Τσουκιάς Live @ Μουσικό Κουτί

Ο Στέλιος Τσουκιάς με τη κιθάρα του και τον Δημήτρη Καζάνη στο βιολί, θα μας ταξιδέψει με τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μαζί, τραγούδια που θα μας φέρουν «κοντά» και θα μας κάνουν μία παρέα. Η μακρόχρονη παραμονή του Στέλιου εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες

Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021
21:00
Είσοδος 5€
Κρατήσεις: 6906418034 - 6978613005

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Χώρος

Μουσικό Κουτί

Συμμετέχουν

Στέλιος Τσουκιάς

Media Kit

Περιγραφή

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στα live, μετά από άλλη μια δύσκολη για όλους χρονιά, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα live του στην Αθήνα και τον Σταυρό του Νότου Club, αλλά και μετά την παρουσίαση του πρώτου του προσωπικού album, «Άγιος Ψεύτης» και τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Κόρινθο, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη το 2020.

Στο live αυτό, ο Στέλιος Τσουκιάς, θα μοιραστεί με το κοινό τραγούδια αγαπημένων ερμηνευτών και μουσικών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Γιάννη Αγγελάκα, τoυ Σωκράτη Μάλαμα, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Λεωνίδα Μπαλάφα και πολλών άλλων. Θα μοιραστεί επίσης κομμάτια και από το πρώτο του ολοκληρωμένο album, που έχουν έντονες αναφορές στην ελληνική μουσική παράδοση. Ήδη τα ραδιόφωνα και το κοινό αγάπησαν τρία κομμάτια από τον δίσκο, τo «Μη μου μιλάτε για χορούς», «Τι είναι Αγάπη» και το ομότιτλο «Άγιος Ψεύτης» -ένα κομμάτι που γεννήθηκε από την ανάγκη του νέου τραγουδοποιού να εκφράσει μέσα από τη δική του οπτική, την κρίση και τον διχασμό της κοινωνίας, αλλά και του ίδιου του εαυτού του.

Μουσική είναι οι παρέες. Ο Στέλιος Τσουκιάς με τη κιθάρα του και τον Δημήτρη Καζάνη στο βιολί, θα μας ταξιδέψει με τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μαζί, τραγούδια που θα μας φέρουν «κοντά» και θα μας κάνουν μία παρέα. Η μακρόχρονη παραμονή του Στέλιου εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.
Σας περιμένουμε, επιτέλους, από κοντά!

Συντελεστές

Τραγούδι - κιθάρα: Στέλιος Τσουκιάς

Βιολί: Δημήτρης Καζάνης

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Βαφειάδης

Οργάνωση παραγωγής: Formiggart

Management: Δημήτρης Κρανιώτης - Ark4Art & Formiggart