Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 στις 10:30 μμ @ Σταυρός του Νότου Club

Στέλιος Τσουκιάς Full Band @ Σταυρός Του Νότου Club

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ο Στέλιος Τσουκιάς έρχεται στον Σταυρό του Νότου club με full band που απαρτίζεται από νέους μουσικούς.

Πληροφορίες

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023
22:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Χώρος

Σταυρός του Νότου Club

Συμμετέχουν

Στέλιος Τσουκιάς

Περιγραφή

Με ανανεωμένο πρόγραμμα επιστρέφει στον χώρο όπου εμφανίζεται σταθερά, κάθε χρόνο από το 2018, για να παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (ΑΓΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΞΩ), νέα τραγούδια που έγραψε το καλοκαίρι και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία, όλα όσα τον έχουν επηρεάσει και έχουν καθορίσει την αισθητική του.
Τραγούδια από τους Παύλο Σιδηρόπουλο, Γιάννη Αγγελάκα, Διάφανα Κρίνα, Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και τραγουδοποιούς και συγκροτήματα της νέας γενιάς όπως οι Villagers of Ioannina City, οι Λάργκο, το Παιδί Τραύμα και άλλοι, μπλέκονται αριστοτεχνικά σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο ίδιος και η ραδιοφωνική παραγωγός Κυριακή Αιλιανού.

Η μουσική του Στέλιου Τσουκιά παντρεύει τον ηλεκτρονικό και τον φυσικό ήχο, σε ένα ταξίδι που ξεκινάει από την ροκ και περνάει στην ατμοσφαιρική electro/blues και lo-fi, εμποτισμένο με στοιχεία της ελληνικής σκηνής. Το γεγονός ότι ξεκίνησε την πορεία του από τα μαθηματικά, προσδίδει μια επιπλέον πινελιά διαφορετικότητας στην ήδη ξεχωριστή περίπτωσή του.
Σε κάθε live του Στέλιου, όπως και σ’ αυτό, στον Σταυρό του Νότου Club, βλέπουμε και ακούμε έναν τραγουδοποιό που αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση όσων ακούς στους δίσκους του. Δηλαδή, το αδιέξοδο των μεγάλων πόλεων, τη δυσκολία των σχέσεων, πινελιές μελαγχολίας και χιούμορ σε ισόποσες δόσεις, ιστορίες που έχει φέρει μαζί του από τα μέρη που έχει ζήσει και μια ευγενή «αλητεία» που εκπέμπει πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Στις 10 Νοεμβρίου, στο Club του Σταυρού του Νότου, θα μας τραγουδήσει επί 2μιση ώρες, έχοντας στο πλευρό του 4 μουσικούς και μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια, τη Λόλα Γιαννοπούλου. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η συμμετοχή του λυράρη, συνθέτη και τραγουδιστή Γιώργου Στρατάκη στο live αυτό, με τον οποίο θα πουν μαζί τραγούδια δικά τους αλλά και ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Συντελεστές

τύμπανα: Πρόδρομος Μυστακίδης

ηλεκτρική κιθάρα: Άγγελος Αϊβάζης

Τρομπέτα: Στέφανος Χαμαλίδης

Ηλεκτρικό μπάσο: Ιάσονας Οικονόμου