Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στις 9:30 μμ @ Σταυρός του Νότου Club

Σταύρος Νιφοράτος Live @ Σταυρός Του Νότου Club

Ένας ξεχωριστός ερμηνευτής και μουσικός, ο Σταύρος Νιφοράτος ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, για να μιλήσει για όσα αγαπάει και να μας κάνει όλους ένα!

Πληροφορίες

Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2023
21:30

Χώρος

Σταυρός του Νότου Club

Συμμετέχουν

Σταύρος Νιφοράτος

Περιγραφή

Μια γιορτινή επαφή που θα μας παρασύρει σε αγαπημένες μελωδίες, στίχους, ιστορίες και συναισθήματα με ιδιαίτερες, δυναμικές, ατμοσφαιρικές αλλά και ανατρεπτικές διασκευές, σε ένα νέο ηχητικό σύμπαν από την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών που τον πλαισιώνουν.
Η πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Τα Μαγικά Φτερά»*, σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Κυριάκου -ένα τραγούδι, ντουέτο του Σταύρου με τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα- κέρδισε το μουσικόφιλο κοινό και τα ραδιόφωνα από την πρώτη στιγμή, με τη ζεστή, χαρακτηριστική μελωδία και τους φωτεινούς, γεμάτους αισιοδοξία στίχους που περιγράφουν τη βαθιά εσωτερική δύναμη που κατοικεί στις ψυχές μας, το θάρρος που απαιτεί η ζωή, τα μαγικά φτερά που ο καθένας κρύβει μέσα του και την ανάγκη ενός ανθρώπου να μας τα θυμίσει και να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο φως.
Μη χάσετε μια συγκινητική φωνή, σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι που θα μας θυμίσει τα κρυμμένα μας φτερά και την πίστη στην αγάπη!
Photo: Πάνος Γιαννακόπουλος
Artwork: Γρηγόρης Μορίκης
Οργάνωση Παραγωγής: Formiggart
INFO
Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023
Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος: 12€
Διεύθυνση: Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2109226975

Συντελεστές

Πιάνο: Βασίλης Γκορίτσας

βιολί, μαντολίνο: Μάριος Ιβαν Παπούλιας

Κιθάρες: Αλέξης Ζορμπάς

μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης

τύμπανα: Φοίβος Άνθης