Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 9:00 μμ @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Σπύρος Παρασκευάκος | Room Sessions The Church

Ο Σπύρος Παρασκευάκος ύστερα από την περσινή σειρά παραστάσεων με τίτλο «Room Sessions: Tο δωμάτιο», μεταφέρεται για μία μοναδική παράσταση στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο Σύνταγμα.

Πληροφορίες

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
21:00

Χώρος

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Συμμετέχουν

Σταύρος Νιφοράτος

Media Kit

Περιγραφή

Πάντοτε, με κύριο άξονα τα τραγούδια του από τη προσωπική του δισκογραφία, τα ποιήματα του, τους μονολόγους του, καθώς και επιλεγμένες διασκευές, που προτείνει «διαφορετικά», ανακαλύπτοντας νέες πτυχές μέσα σε αυτές, συνομιλώντας, έτσι, με τους δημιουργούς που αγάπησε και υπήρξαν πρότυπο για εκείνον.
Σε μία βαθιά συναισθηματική συνθήκη, λοιπόν, το «Room Sessions: The church» είναι μία πολύ προσωπική εξομολόγηση, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης της πίστης και του έρωτα – του έρωτα και της πίστης.
Συνοδοιπόροι του, η ηθοποιός Ιωάννα Λέκκα, και οι ερμηνευτές Σταύρος Νιφοράτος και Κατερίνα Παράσχου. Στις ενορχηστρώσεις μαζί με τον συνθέτη, ο Ιάσονας Μαυρογεώργος, ο Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο και στα synths ο Αλέξανδρος Κούρος.
”Κάθε φορά πιάνω την ιστορία από το ίδιο σημείο. Από εκεί που τελειώνει. Τα ταξίδια μου ξεκινάνε ανάποδα. Θυμάμαι τις πλάτες όλων. Και βήμα – βήμα, επιστρέφω στο αρχικό σημείο επαφής. Στο πρώτο μας εκείνο βλέμμα. Τη στιγμή που γεννήθηκε η πίστη. Στη πρώτη σπίθα. Επιστρέφω στην αρχή των τραγουδιών μου, όπως γράφτηκαν, γυμνά και τα ξαναφτιάχνω απ΄ το μηδέν, για να τα μοιραστούμε ξανά. Πιάνο, κιθάρες, πνευστά και σύνθια. Η Ιωάννα, ο Σταύρος, η Κατερίνα, η μπάντα μου και εγώ, έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ιστορίες. Σας περιμένουμε με αγωνία.”

Συντελεστές

Ενορχηστρώσεις: Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος / Σπύρος Παρασκευάκος

Ερμηνευτές: Σταύρος Νιφοράτος, Κατερίνα Παράσχου

Αφήγηση: Ιωάννα Λέκκα

Κιθάρες: Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος

Κλαρινέτο, σαξόφωνο: Αλέξης Στενάκης

Synths: Αλέξανδρος Κούρος