Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 12:00 πμ @ Καφωδείο Ελληνικό

Παντελής Κυραμαργιός | Καφωδείο Ελληνικό

Μετά από τις εξαιρετικά πετυχημένες καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, ο Παντελής Κυραμαργιός ξεκινά μια νέα σειρά συναυλιών σε αγαπημένες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου επιστρέφει στο Καφωδείο Ελληνικό στη Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019
00:00

Χώρος

Καφωδείο Ελληνικό

Συμμετέχουν

Παντελής Κυραμαργιός

Περιγραφή

Ο Παντελής Κυραμαργιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικά του τραγούδια αλλά και κομμάτια άλλων δημιουργών που αγαπά πολύ και αναδεικνύει με απρόσμενο και συναρπαστικό τρόπο. Ιδιαίτερη θέση σε αυτές τις βραδιές κατέχει και το νέο του τραγούδι Κάθε Δειλινό που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στο νέο αυτό κομμάτι το οποίο υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο ίδιος και μιλά για όσα αποχαιρετάμε καθημερινά την ώρα του δειλινού, αλλά και όσα ονειρευόμαστε, ο Παντελής συμπράττει ερμηνευτικά με την Ευτυχία Μητρίτσα.
Εκτός από τα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας, οι συναυλίες του κρύβουν πολλές εκπλήξεις: ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ και γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη.

Συντελεστές

έγχορδα: Γιάννης Ταυλάς

πιάνο, καχόν: Θανάσης Μάντζαρης