Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 9:00 μμ @ Σταυρός του Νότου Club

Ο Στέλιος Τσουκιάς LIVE στον Σταυρό του Νότου

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς συνεχίζει τις χειμερινές του εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου. Μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, της ίδιας γενιάς, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο, νέα τραγούδια από το δεύτερο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά και επιλεγμένα άλλων τραγουδοποιών.

Πληροφορίες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021
21:00
Είσοδος 12€
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210-9226975
Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
- Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

Χώρος

Σταυρός του Νότου Club

Συμμετέχουν

Στέλιος Τσουκιάς

Περιγραφή

Στις 13 Δεκεμβρίου συναντιόμαστε ξανά με τον Στέλιο Τσουκιά, στον Σταυρό του Νότου για να δημιουργήσουμε πάλι μία παρέα με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Κάτι που αποτυπώθηκε στην ψυχή όλων εκείνων που “έζησαν” τα καλοκαιρινά live του στη Φολέγανδρο και μιλούν ακόμη για εκείνες τις βραδιές που όλοι έγιναν ένας και τραγουδούσαν χωρίς να μετρούν το χρόνο, ενωμένοι με τις μουσικές και τα λόγια, τα συναισθήματα και τις εικόνες της αληθινής και ουσιαστικής ζωής.
Ο Στέλιος Τσουκιάς ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, σε συνέχεια της κυκλοφορίας του πρώτου του album, Ό Άγιος Ψεύτης’. Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας, η μοναξιά που προκύπτει από την ξενιτιά, η πολυπολιτισμικότητα του Λονδίνου αλλά και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, του δημιούργησαν την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει τη μουσική του με ήχους από όλον τον κόσμο.
Ραντεβού στις παρέες και στις μουσικές!

Συντελεστές

Φωνή/ Ακουστική Κιθάρα: Στέλιος Τσουκιάς

Ακορντεόν / Πλήκτρα: Θάνος Σταυρίδης

Βιολί: Δημήτρης Καζάνης

Ηλεκτρική Κιθάρα: Κώστας Γεωργιάδης

Drums: Γιώργος Μπαρμπέρης

Drums: Γιώργος Μπαρμπέρης

Μπάσο: Πέτρος Σταμέλος