Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στις 9:00 μμ @ Faust

Μαρία Κουτσουρλή live @ Faust

Η Μαρία Κουτσουρλή, η αισθαντική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς που γνωρίσαμε με το τραγούδι «Ανακωχή» σε στίχους και μουσική του Αίσωνα και αγαπήσαμε ήδη από την περίοδο του εγκλεισμού τραγουδώντας μαζί της «Ζωντανά απ’ το Σαλόνι», επιστρέφει δυναμικά στα live.

Πληροφορίες

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
21:00

Χώρος

Faust

Περιγραφή

Έτσι, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου μεταφέρει το «Σαλόνι» της στο ατμοσφαιρικό Faust, όπου θα παρουσιάσει ολόφρεσκα δικά της τραγούδια, μαζί με τα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια των 90s και 00s στις απρόσμενες διασκευές που μας έχει χαρίσει μέσα από το κανάλι της στο YouTube.
Με αγαπημένα κομμάτια, διασκευασμένα με φρέσκο και ατμοσφαιρικό ήχο από τον συνεργάτη της, ενορχηστρωτή και κιθαρίστα Δημήτρη Σιάμπο αλλά και τραγούδια από πρόσφατες συνεργασίες της με δημιουργούς της γενιάς της, η Μαρία Κουτσουρλή ανεβαίνει παρέα με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του Faust για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τραγούδια σπουδαίων ερμηνευτών και δημιουργών (Αλεξίου, Μικρούτσικος, Κραουνάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πορτοκάλογλου, Αρλέτα, Χατζηγιάννης και όχι μόνο), μαζί με τις νέες δημιουργικές της προτάσεις, και να φωτίσουμε τη βραδιά με τα φώτα της ψυχής μας.
«Το φθινοπωρινό και ζεστό Σαλόνι μας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στο αγαπημένο μας Faust. Ανυπομονώ να ταξιδέψουμε, να μοιραστούμε και γίνουμε μια παρέα με τα νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια μας και φυσικά τις αγαπημένες μου έντεχνες διασκευές που φτιάξαμε με πολλή αγάπη με τον Δημήτρη Σιάμπο. Περιμένω πώς και πώς ν’ ανταμώσουμε!» αναφέρει η ίδια.
Info:

Faust
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική Είσοδος: 7 €

Ηχοληψία: Νίκος Γκουντινάκης
Φωτογράφηση: Αμαλία Κωβαίου | Ena Kare Studio
Plants & Art Director: Yperalfeia
Eπιμέλεια Παραγωγής: Formiggart
Επικοινωνία – Προβολή στα Μedia: ZumaCommunications

Συντελεστές

Κιθάρα-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος

Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος

Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος

Μπάσο: Νίκος Βλάχος