Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στις 10:00 μμ @ Faust

Κατερίνα Μακαβού | Faust

Η Κατερίνα Μακαβού και τα εκλεκτά αγόρια που τη συνοδεύουν επί σκηνής λειτουργούν ως «σώμα ένα» και για μιάμιση ώρα μας αφηγούνται διαφορετικές μουσικές ιστορίες.

Πληροφορίες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019
22:00

Χώρος

Faust

Συμμετέχουν

Κατερίνα Μακαβού

Περιγραφή

Έχοντας ως εφόδιο το πρώτο τραγούδι του επερχόμενου δίσκου της, ένα ονειρικό videoclip, δυνατό airplay από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα, αλλά και μια απίστευτη μπάντα να την συνοδεύει, η Κατερίνα Μακαβού έρχεται στο FAUST την Τρίτη 19 Μαρτίου, ξαφνιάζοντάς μας για ακόμη μια φορά με την συναισθηματική σκηνική της έκφραση!
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία, η Κατερίνα επέστρεψε με ένα κομμάτι φωτεινό και ελπιδοφόρο με τίτλο «Τα χέρια τους σφιχτά». Με την αισθαντική χροιά της υπέροχης φωνής της, την ιδιαίτερη, θεατρική της παρουσία και μια δεμένη μπάντα θα παρουσιάσει στο live της ένα πρόγραμμα καλοδουλεμένο, με ροή και με εναλλαγές, με κομμάτια δικά της και όμορφες διασκευές, δίνοντας τον χρόνο και τον χώρο για υπέροχες ακουστικές ερμηνείες, αλλά και κιθαριστικά σόλο που συνεπαίρνουν το κοινό.
Με ρομαντική ματιά, η Κατερίνα Μακαβού, το κορίτσι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τη σκηνική παρουσία που μαγνητίζει, μας υποδέχεται την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ένα live μοναδικής αισθητικής!

Συντελεστές

τραγούδι: Κατερίνα Μακαβού

ηλεκτρική κιθάρα: Θανάσης Dzingovic

Τύμπανα: Δημήτρης Οικονόμου

πλήκτρα: Γιώργος Λαγογιάννης

Κοντραμπάσο: Διονύσης Μακρής

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Ταβουλάρης