Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 9:00 μμ @ Μουσικό Κουτί

Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης LIVE

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης, παίρνουν τις κιθάρες τους και με την πολύτιμη συμμετοχή του μαέστρου και πιανίστα Άκη Μουχλιανίτη, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την πολύχρονη δισκογραφία τους.

Πληροφορίες

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021
21:00
Είσοδος 8€

Χώρος

Μουσικό Κουτί

Συμμετέχουν

Κατερίνα Κυρμιζή

Περιγραφή

Οι δυο τραγουδοποιοί, είτε μαζί , είτε χωριστά, είτε live, είτε δισκογραφικά καταθέτουν πάντα ένα εντελώς προσωπικό μουσικό ύφος και χαράζουν τη δική τους πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή.
Η Κατερίνα Κυρμιζή, θεωρείται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχει αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια και διακρίσεις όταν συστήθηκε δισκογραφικά με το «Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα», και συνεχίζει με πάθος να διαγράφει τη δική της τροχιά με τα άλμπουμ «Το παιδί με την κεραία», «Κάκτοι Ι» & «Κάκτοι ΙΙ».
Ο δε Νίκος Γρηγοριάδης, μας έχει χαρίσει διεθνή προβολή με το οργανικό άλμπουμ «Faros», υπέροχα τραγούδια που κατέκτησαν τα ερτζιανά και τις καρδιές μας στα προσωπικά του άλμπουμ «Στη μοναξιά του φάρου» & «Αλφάδι» αλλά και στα άλμπουμ συνεργασίας με την Κατερίνα Κυρμιζή «Είναι εδώ!» & «Λάρβα» και με την συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μίλτο Πασχαλίδη, ένα δίσκο σημαντικό για την μελοποιημένη ποίηση.

Συντελεστές

Κιθάρα, Κρουστά: Κατερίνα Κυρμιζή

Κιθάρα: Νίκος Γρηγοριάδης

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης