Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στις 9:30 μμ @ Caja de musica

Φρόσω Στυλιανού

Η Φρόσω Στυλιανού, έρχεται ξανά στο Caja de Musica, την Πέμπτη, 23 Μαρτίου!

Πληροφορίες

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
21:30
Είσοδος 10€
Κρατήσεις: 694461061 & [email protected]

Χώρος

Caja de musica

Συμμετέχουν

Φρόσω Στυλιανού

Περιγραφή

Μετά την επιτυχημένη, πρώτη εμφάνιση στο Caja de Musica, η ομάδα επιστρέφει για ακόμα ένα βράδυ, γεμάτο ελπίδα και συγκίνηση.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μαζί με τους Ανδρέα Αποστόλου, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Στέφανο Δημητρίου, θα μας παρασύρουν σε ένα live απελευθερωτικό, ενεργειακά φορτισμένο με στιγμές που δεν λέγονται, παρά μόνο τραγουδιούνται.

H Φρόσω, μετρώντας σημαντικές συνεργασίες στον χώρο και λίγο πριν αναχωρήσει για Κύπρο, για δυο μεγάλες συναυλίες, στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου, ενώνει ψυχή και φωνή με τους σπουδαίους της συνεργάτες, για να μας καθηλώσουν το βράδυ της Πέμπτης, με διασκευές εκρηκτικές και γενναίες, πλαισιώνοντας, έτσι, τα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της τραγουδοποιού.

Η Φρόσω περνάει απο τον Τσιτσάνη στον Sting και από την Lara Fabian στη Μαρία Δημητριάδη μέσα απο ηλεκτρικά ηχητικά τοπία και ακραία ερμηνευτικά μονοπάτια.

Το αποτύπωμα των μουσικών εντυπωσιακό, η βόλτα απο την Κύπρο στην Μικρασία κι απο ‘κει στη Σενεγάλη του Youssou NDour αβίαστη, ο Μητροπάνος και η Χαρούλα πιο ροκ απο ποτέ, η συγκίνηση και το σμίξιμο, γραμμένα σε κάθε χορδή, σε κάθε καρδιά, σε κάθε ανάσα.

Kλείνοντας με τα λόγια της Φρόσως, «το σήμα είναι καθαρό, η αγκαλιά μεγάλη, και η κλωστή που μας δένει εκεί, να μας κρατάει συντονισμένους στην αγάπη.»

Συντελεστές

Πιάνο – πλήκτρα: Ανδρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό μπάσο: Γιώτης Κιουρτζόγλου

Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου