Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 πμ @ ΙΛΙΟΝ PLUS

Ελένη Βιτάλη & Οι ΤΖΟΥM μαζί τους η Βιολέτα Ίκαρη

Αυτόν τον χειμώνα η Ελένη Βιτάλη έστησε και μας παρουσίασε με το δικό της μοναδικό και ανατρεπτικό τρόπο τη δική της βεγγέρα παρέα με τους ΤΖΟΥΜ και την Βιολέτα Ίκαρη!

Πληροφορίες

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019
00:00
Με μπύρα ή κρασί (Όρθιοι) 13€
Παράταση: Σάββατα Γενάρη 5/1 + 12/1 + 19/1 + 26/1
13 € με μπύρα ή κρασί (Όρθιοι)
Μπουκάλι Κρασί* : 65 € στα 2 άτομα (Τραπέζι)
Φιάλη ποτό *: 130 € στα 4 άτομα (Τραπέζι)

Χώρος

ΙΛΙΟΝ PLUS

Περιγραφή

Εννέα μοναδικές βραδιές, γεμάτες με τραγούδια και μουσικές που αγαπά, που πλαισιώνονται με μια από τις καλύτερες μπάντες που έχουμε ακούσει, αποτελούμενη από σολίστες εμπνευσμένους πολυμουσικούς -τους TZOYM- που έστησε και επιμελείται ο Νίκος Ξύδης, και την ξεχωριστή ήδη από τη γενιά της, ερμηνεύτρια, Βιολέτα Ίκαρη.
Bραδιές, όπου το ΙΛΙΟΝ plus πλημμύρισε από κόσμο και που πήραν διθυραμβικές κριτικές από όσους τις έζησαν από κοντά.
Το ευχαριστώ σ΄αυτή την ανταπόκριση, είναι η Παράταση των παραστάσεων αυτών -της “βεγγέρας της Ελένης”- για όλα τα Σάββατα του Γενάρη.
Καλή αντάμωση και πάλι!
*******
“Από καιρό, κάθε φορά που συναντιόμαστε, η ανάγκη μου είναι να φτιάχναμε εσείς κι εγώ, μια βεγγέρα όπως τα παλιά χρόνια, που ένας από εμάς, το πιο πειραχτήρι της παρέας, έβρισκε κάποιο λόγο να μας συγκεντρώνει να αρχίσουμε το τραγούδι κι ερχόταν και το κρασάκι και φτάναμε μέχρι το πρωί και γινόταν το σπίτι ένα αιρετικό πάλκο, ένα αναψυκτήριο κι ο καθένας έβαζε το χεράκι του σε μια γιορτή που θέλαμε να μην τελειώσει.
Έτσι κι εγώ, φέτος, βρήκα στην καρδιά της Αθήνας, ένα μικρό ζεστό χώρο γι΄ αυτή τη βεγγέρα, φώναξα τους ΤΖΟΥΜ για τα όργανα, το Νίκο Ξύδη να μας οργανώσει και τη Βιολέτα Ίκαρη συντροφιά στο τραγούδι.
Με το καλό να ανταμώσουμε”.
Ε.Β.
Για άλλη μια φορά, η Ελένη Βιτάλη, λοιπόν, σχεδιάζει και πραγματώνει με το δικό της ανατρεπτικό τρόπο, μια παράσταση στην οποία συνυπάρχουν όλα όσα μπορεί να χωρέσει και να αναδείξει, η ιδιαίτερη προσωπικότητα και φωνή της.

Συντελεστές

ηλεκτρικό μπάσο, τρομπέτα: Ρήγας Βοργιάς

ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα, λαούτο: Νίκος Ξύδης

κρουστά: Νατάσα Παυλάτου

μπουζούκι, σάζι, τζουράς, τρομπέτα: Νίκος Σαμαράς

πιάνο, λαούτο: Δημήτρης Σίντος

τύμπανα, σαντούρι: Θάνος Τσελεμπής

κλαρίνο, νέϊ, καβάλ, φλογέρα: Μάνος Αχαλινωτόπουλος

Επιμέλεια προγράμματος: Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ξύδης

Artwork: Πάνος Πενταρίτσας