Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:30 μμ @ ΙΛΙΟΝ PLUS

Αλκμάν & Ρεβάνς | ΙΛΙΟΝ Plus

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους οι Αλκμάν προσκαλούν καλούς φίλους να μοιραστούν μαζί τους τη σκηνή του Ίλιον plus. Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη με τους Babo Koro ήρθε η στιγμή να υποδεχτούν τους Ρεβάνς!!!

Πληροφορίες

Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019
21:30

Χώρος

ΙΛΙΟΝ PLUS

Περιγραφή

Οι Ρεβάνς αποτελούν μια μοναδική καινούρια πρόταση στην ελληνική τραγουδοποιία, με αληθινούς στίχους και δυνατές μουσικές εμπνεύσεις, που συνεπαίρνουν από την πρώτη ακρόαση. Τα λόγια των τραγουδιών τους είναι βαθιά πολιτικά και απηχούν ένα ώριμο κοινωνικό προβληματισμό. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από το πλούσιο ηχοχρωματικό ενορχηστρωτικό παιχνίδι με κύρια αιχμή το κλαριν(ετ)ο.
Υποσχέθηκαν να συμπράξουν μαζί τους οικοδεσπότες τους σε κομμάτια του πρώτου δίσκου των Αλκμάν (Στην πόλη ανήκω – 2016), όπως στον «Τραγουδιστή» και τη «Λάκκα Δωδώνη». Με τη σειρά τους οι Αλκμάν θα δοκιμάσουν να τζαμάρουν μαζί τους στο «Μανεδάκι», από την πρώτη δισκογραφική εμφάνιση των Ρεβάνς (Οι κύκλοι των πουλιών 2019, ένα συνεργατικό δίσκο σε μελοποιημένη ποίηση της Μαρίας Συτμαλίδου), αλλά και σε νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια τους.

Συντελεστές

Αλκμάν: Δημήτρης Σινάνογλου (πιάνο, φωνή), Αθηνά Τασούλα (μελόντικα, κρουστά ,φωνή), Κυριάκος Καραμπερόπουλος (κλαρίνο, φωνή), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Κώστας Αρσένης (ηλεκτρικό μπάσο), Βαγγέλης Κοτζαμπάσης (τύμπανα)

Ρεβάνς: Αστέρης Κωνσταντίνου (ακ. κιθάρα, φυσαρμόνικα, τραγούδι), Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (κλαριν(ετ)ο, τραγούδι), Κώστας Μιχαλός (ηλ. κιθάρα), Διονύσης Κοκόλης (τρομπέτα), Εύρος Βοσκαρίδης (βιολί), Αλέξανδρος Μυλωνάς (μπάσο), Βαγγέλης Τσιμπλάκης (τύμπανα)

Ήχος: Γιάννης Ταβουλάρης