Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στις 9:30 μμ @ ΙΛΙΟΝ PLUS

Αλκμάν & Babo Koro | ΙΛΙΟΝ Plus

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους οι Αλκμάν προσκαλούν καλούς φίλους να μοιραστούν μαζί τους τη σκηνή του Ίλιον plus. Στις 7-11 υποδέχονται τους φοβερούς Babo Koro, το γκρουπ που τάραξε τα νερά της ελληνικής μουσικής σκηνής με την φετινή κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του " Σίσυφος" (Μάρτιος 2019).

Πληροφορίες

Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019
21:30
Τιμή εισόδου 8€

Χώρος

ΙΛΙΟΝ PLUS

Περιγραφή

Τα δυο γκρουπ θα παρουσιάσουν δυνατά playlist με βάση τα δικά τους τραγούδια, διανθισμένα με διαλεγμένες διασκευές από την ελληνική και βαλκανική παράδοση. Καθένα με το προσωπικό του ύφος και τις ιδιαιτερότητες του, αλλά σε μια κοινή συνισταμένη αυτή της λεπτής, επισφαλούς, αλλά – σε κάθε περίπτωση – απολαυστικής ισορροπίας μεταξύ γλεντιού και συναυλίας. Πρόκληση της βραδιάς, η μουσική τους σύμπραξή στη ίδια σκηνή, σε ένα 6+7=13μελές σχήμα!!!
Ο “Αετομάχος” θα συναντήσει τον “Σπουργίτη”, o “Ξένος” θα συνομιλήσει με τη “Λάκκα Δωδώνη” και ο “Σίσυφος” θα πιαστεί με τον “Τραγουδιστή”.

Συντελεστές

Αλκμάν: Δημήτρης Σινάνογλου (πιάνο, φωνή), Αθηνά Τασούλα (μελόντικα, κρουστά ,φωνή), Κυριάκος Καραμπερόπουλος (κλαρίνο, φωνή), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Κώστας Αρσένης (ηλεκτρικό μπάσο), Βαγγέλης Κοτζαμπάσης (τύμπανα)

Babo Koro: Δημήτρης Αναστασίου (βιολί), Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν), Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα, φωνή), Αντιγόνη Μπασακάρου (φωνή), Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά), Γιάννης Δίσκος (σαξόφωνο, κλαρίνο), Σταμάτης Σταματάκης (κοντραμπάσο)

Ήχος: Γιάννης Ταβουλάρης, Θάνος Καλέας