Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στις 9:00 μμ @ Caja de musica

Μαρία Παπαλεοντίου – Caja de musica

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η εξαιρετική ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις.

Πληροφορίες

Τετάρτη 05 Απριλίου 2023
21:00
Είσοδος 10€

Χώρος

Caja de musica

Περιγραφή

Με αφορμή το νέο της single “Γαρδένια” που κυκλοφορεί απο την Panik Records έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στο Caja de Musica την Τετάρτη 5/4 με μια ζεστή, αγαπησιάρικη παράσταση και το εξωστρεφές της ταμπεραμέντο. Φέρνει μαζί της τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και από όλο το φάσμα του καλού ελληνικού μας τραγουδιού και δηλώνει έτοιμη να τα μοιραστεί μαζί μας!
Στις αποσκευές της κρύβει τραγούδια από τα χρόνια που ήταν μέλος του συγκροτήματος “Μακρινά Ξαδέρφια” αλλά κι από τις μετέπειτα συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Δ.Σαββόπουλος, Χ.Νικολόπουλος, Ορφέας Περίδης, Μανώλης Ρασούλης, Δ.Τσακνής κ.α.
Δε θα μπορούσαν όμως να λείπουν και τα τραγούδια του προσωπικού της ρεπερτορίου όπως το “Σκέρτσο” που αγαπήθηκε από όλα τα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και τα “Χανουμάκια” που έγιναν viral στη διαδικτυακή πλατφόρμα του tiktok.
Όπως κι η ίδια αναφέρει: “Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής για προσωπικούς λόγους νιώθω έτοιμη να συναντηθώ και πάλι με τους ανθρώπους. Να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω τα παραμύθια μου. Δεν έχω καλύτερο τρόπο από το τραγούδι για να τους δείξω την αγάπη μου…”
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρία Παπαλεοντίου μας υπόσχεται ένα συναπάντημα γεμάτο ευφάνταστες μουσικές εκπλήξεις και έντονα συναισθήματα…

Συντελεστές

Ενορχηστρώσεις - πιάνο: Παύλος Καλτουρουμίδης

Μπάσο: Αντώνης Σταυρόπουλος

Άλτο σαξόφωνο/λύρα/κρουστά: Γιάννης Καρακατσάνη

Τύμπανα: Μανώλης Τόμπρος