Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Περιστέρι Αττικής, σε ένα σπίτι που άκουγες συνεχώς μουσική. Κάθε πρωί που ξυπνούσαμε έπαιζε ραδιόφωνο και ακούγαμε κάθε λογής τραγούδια.

Η αγάπη μου για την κλασσική κιθάρα δεν άργησε να έρθει και έτσι έκανα δειλά-δειλά τα πρώτα μου βήματα στο ωδείο Περιστερίου. Ύστερα ήρθε και η φωνητική, όπου έμαθα να συνοδεύω την κιθάρα μου με στίχους κι έπειτα συναυλίες στο ωδείο και πτυχία που με βοήθησαν να μάθω να ερμηνεύω σωστότερα, αλλά και να γνωρίσω σε βάθος τις μελωδίες έτσι ώστε να μπορώ και να συνθέτω.

Στην ως τώρα πορεία μου είχα την τύχη να γνωριστώ και να συνεργαστώ με μουσικούς και καλλιτέχνες που θαύμαζα από παιδί, όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που μαζί τραγουδήσαμε το «Άκου το τραγούδι». Νιώθω επίσης ευγνώμων που μπόρεσα να πιώ καφέ με τον αγαπημένο μου Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος μου εμπιστεύτηκε το τραγούδι του «Τα έξοδα».

Βρέθηκα στη σκηνή και στο studio με τον κιθαρίστα του Bob Marley, Earl China Smith και μαζί τραγουδήσαμε το «Μην το βάζεις κάτω» και είχα τη χαρά επίσης, να δω το κοινό από τη σκηνή του Σταυρού του Νότου, της Αρχιτεκτονικής και άλλων μουσικών σκηνών.

Έχω εκδόσει τέσσερεις δίσκους, ο τελευταίος σε συνεργασία με τη MINOS EMI και τα τραγούδια μου έχουν ακουστεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της επαρχίας.

Μέσα στο μυαλό μου παίζει πάντα ένα τραγούδι και νιώθω τυχερός όταν μπορώ αυτό το τραγούδι να το μοιράζομαι με τον κόσμο.