Μαρια Παπαγεωργιου

Μαρία Παπαγεωργίου – Μνήμη

Νέο Άλμπουμ

H Μαρία Παπαγεωργίου έπειτα από μια σεζόν εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου και έναν παραγωγικό χειμώνα, παρουσιάζει το νέο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «Μνήμη» που κυκλοφορεί από αυτή τη Δευτέρα στα δισκοπωλεία από την Feelgood Records.

Η νεαρή τραγουδοποιός, μετά τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη στους δίσκους «Όμορφοι και Ηττημένοι» (2010) και «Άβουλο Θεριό» (2013), αλλά και την κυκλοφορία του συλλεκτικού βινυλίου «3 Μοίρες» (2014), επιστρέφει με το νέο της δισκογραφικό βήμα. Ο δίσκος χαρακτηρίζεται από μία μίξη δυτικότροπης προσέγγισης και ενορχήστρωσης, μπλεγμένης με την παραδοσιακή ματιά της Μαρίας δημιουργώντας ένα νέο μουσικό χαρακτήρα στο Ελληνικό τραγούδι.

Το πρώτο επίσημο single που κυκλοφόρησε μέσα από το νέο της album έχει τίτλο «Πουλάκι» το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ. Το Remix του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Νίκος Μπιτζένης και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Το άλμπουμ «Μνήμη» περιέχει οκτώ νέα τραγούδια που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Τιμολέων Γκέτσος και ο Σταύρος Ρουμελιώτης. Ο τελευταίος, συμπράττει και υπογράφει μαζί με τη Μαρία Παπαγεωργίου τις ενορχηστρώσεις και την ηχογράφηση των τραγουδιών του νέου album της Μαρίας.

Tracklist

  1. Τρέφομαι
  2. Δεντράκι
  3. Σαν Κραυγή
  4. Δεν έχω δρόμο
  5. Πουλάκι
  6. Μνήμη
  7. Θα σου ψιθυρίζω τη “Μαρκίζα”
  8. Νεράιδα

Το artwork του άλμπουμ έχει βασιστεί σε σκίτσα της Βασιλική Αρκουμάνη.
Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Feelgood Records
Χορηγός Επικοινωνίας: Musicpaper.gr

Υπεύθυνη επικοινωνίας BEAR Management: Ιωάννα Χατζηγιαννάκη, +306973346265, j.xgiannaki@gmail.com
Υπεύθυνη επικοινωνίας Feelgood Records: Χριστιάννα Φινέ, +302119967163, CFine@feelgoodentertainment.gr